Ισπανία

Ράμος : «Στον κόσμο του Πικέ, όλοι είναι εναντίον του»

Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε για το νέο… τιτίβισμα του Ζεράρ Πικέ σχετικά με την διαιτησία, μετά τη νίκη της Ρεάλ στην έδρα της Βιγιαρεάλ με 3-2.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε μια απίθανη ανατροπή στο «El Madrigal», μετατρέποντας το 2-0 των γηπεδούχων σε 2-3, όμως το πέναλτι απ’ το οποίο προήλθε η ισοφάριση προκάλεσε την αντίδραση του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.

Ο Καταλανός αμυντικός, με ποστάρισμά του στο twitter, αντέδρασε στον καταλογισμό πέναλτι στο χέρι του Μπρούνο Σοριάνο με το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε το «κίτρινο υποβρύχιο».

«Ενάντια στις ίδιες ομάδες. Οκτώ βαθμοί. Οι τίτλοι είναι από τον Τύπο της Μαδρίτης εάν είχατε αμφιβολία» έγραψε, προσθέτοντας φωτογραφίες από τίτλους της As και της Marca σχετικά με φάσεις των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ενάντια στις ίδιες ομάδες (Μάλαγα και Βιγιαρεάλ).




Η… απάντηση ήρθε απ’ τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δεν έδειξε να εκπλήσσεται απ’ την κίνηση του Πικέ.

«Αν το είχε κάνει ο Μέσι, θα εκπλησσόμουν. Ξέρουμε ήδη τον κόσμο του Πικέ, εκεί όλα είναι ένα σχέδιο εναντίον του» ανέφερε ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος πρόσθεσε πως «οι διαιτητές έχουν δύσκολη δουλειά κι εμείς πρέπει να τους διευκολύνουμε στο έργο τους. Κάποιες φορές σου δίνουν, κάποιες σου παίρνουν, αλλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Δεν θα ασχοληθούμε με τέτοια θέματα, γιατί δεν θα αλλάξει κάτι. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε να ‘μαστε πρώτοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x