Ισπανία

Ράσφορντ για Σόλσκιερ: «Ο καταλληλότερος για τη Γιουνάιτεντ»

Δεν βλέπει τον λόγο αντικατάστασης του τεχνικού του με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος θεωρεί ότι η σεζόν θα είναι αποτυχημένη για την ομάδα του αν δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του Μάρκους Ράσφορντ χαίρει ο... φευγάτος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Το μέλλον του Νορβηγού τεχνικού τεχνικού στον πάγκο των «κόκκινων διάβολων» ήταν που ήταν δυσοίωνο, πλέον, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να κυκλοφορεί… ελεύθερος είναι πιο «μετέωρο» από ποτέ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν βρίσκει σύμφωνο τον 22χρονο Άγγλο.

«Για μένα δεν βγάζει νόημα. Μπορώ να δω που θέλει να βρεθεί το κλαμπ. Είμαστε στην ίδια πλευρά και αμφότεροι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ο Όλε είναι ένας υπέροχος τύπος, εξαιρετικός προπονητής και έχει το κλαμπ στην καρδιά του. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος για αυτήν τη δουλειά», υποστήριξε μιλώντας στο «Sky Sports» ο Ράσφορντ.

Τη ίδια στιγμή, ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ διατράνωσε την επιθυμία του, να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν με την κατάκτηση ενός τροπαίου για την ομάδα του.

«Εάν στο τέλος στη σεζόν τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, χωρίς όμως να έχουμε κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, δεν θα είμαι χαρούμενος. Εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα τρόπαιο και παράλληλα μπούμε στην τετράδα, τότε ναι θα είναι επιτυχημένη χρονιά. Θεωρώ ότι θα φανούν πολλά σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον. Ξέρουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί σε μία νύχτα, ούτε θα πάρει (σ.σ.: ο Σόλσκιερ) ό, τι επιθυμεί από τους ποδοσφαιριστές αμέσως.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, όλα θα πάνε καλά. Η Γιουνάιτεντ πάντα πρέπει να κερδίζει τρόπαια, έχουν περάσει 18 μήνες από την τελευταία φορά που κερδίσαμε κάποιο
», τόνισε ο ταλαντούχος Άγγλος φορ.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x