Stoiximan Super League

Ροντρίγκες: «Δεν πολεμήσαμε ως ομάδα»

Τα αίτια της κακής εμφάνισης και της ταπεινωτικής ήττας από τον Πανιώνιο ανέλυσε ο βοηθός του Ζοσέ Ανιγκό στον Πανιώνιο, Μπερνάντ Ροντρίγκες.

Προφανώς απογοητευμένος από την τραγική εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο βοηθός του Ζοσέ Ανιγκό στον Πανιώνιο, Μπερνάντ Ροντρίγκες.

Μιλώντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πάλεψαν ως ομάδα, με αποτέλεσμα η εμφάνιση συνολικά να μην έχει καμία σχέση με αυτή πριν από τη διακοπή με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την άσχημη εικόνα του Πανιωνίου
: «Αν δείτε τα τελευταία δύο παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας αλλά είχαμε αδράνεια στη φάση του 1-0, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Στο δεύτερο πάλι από λάθος ήρθε το 2-0 και από εκεί και πέρα είδατε πώς εξελίχθηκε το ματς. Είμαστε απογοητευμένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Μια ομάδα πρέπει πρώτα από όλα να πολεμάει ως ομάδα, να τρέχει ως ομάδα. Αυτό δεν έγινε σήμερα, δεν είχαμε αυτό το πνεύμα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το πώς θα προετοιμαστεί ο Πανιώνιος για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Το κύριο συστατικό για μια ομάδα είναι το να είναι ομάδα. Εμείς σήμερα δεν παίξαμε έτσι, δεν έχει καμία σχέση η εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ ή τον ΠΑΟΚ με την αποψινή.

Κόντρα σε μια ομάδα Champions League πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος ως ομάδα στο 150-200%. Δεν ήταν έτσι όμως σήμερα. Θα συζητήσουμε με τους παίκτες αλλά την κύρια ευθύνη την έχουμε εμείς οι προπονητές. Η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή και ενόψει Ολυμπιακού πρέπει να βρούμε το πνεύμα της ομάδας και να πολεμήσουμε ως ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x