Αγγλία

Ρόντζερς: «Θυμίζει Κουτίνιο ο Μάντισον»

Τον πρώην παίκτη του στην Λίβερπουλ θυμίζει στον Μπρένταν Ρόντζερς ο τρόπος παιχνιδιού του Μάντισον, τον οποίο και αποθέωσε.

Παραπλήσιες κινήσεις στο χώρο κάνουν οι Φιλίπε Κουτίνιο και Τζέιμς Μάντισον, σύμφωνα με τον προπονητή του δεύτερου στην Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς.

«Είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που θα κινηθεί σε αρκετές θέσεις. Και ο Κουτίνιο -όταν δούλευα μαζί του στην Λίβερπουλ- κινούνταν άλλες φορές στο χώρο του κέντρου και άλλες στα πλάγια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο 46χρονος Βορειοϊρλανδός τεχνικός.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Λέστερ ηττήθηκε 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά, είχε τις ευκαιρίες της, κύριος εκφραστής των οποίων ήταν ο Μάντισον. Έναν παίκτη, για τον οποίο ο Ρότζερς στάζει… μέλι.

«Η δουλειά του είναι να δημιουργεί και να πετυχαίνει τέρματα. Θα συνεχίσει να δουλεύει σε αυτό. Ήταν άτυχος στην εκτέλεση φάουλ (σ.σ.: η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι). Διανύει μόλις τη δεύτερη του σεζόν σ’ αυτό το επίπεδο και έχει επιδείξει ήδη σπουδαίο ταλέντο», τόνισε ο προπονητής του 22χρονου Άγγλου χαφ.

Μάλιστα, ελπίζει να κινείται στα ίδια επίπεδα απόδοσης για πολλά χρόνια. «Έχει μεγάλη δυναμική. Πιστεύω ότι θα βελτιώσει το παιχνίδι του, καθώς και τη διαχείρισή του. Πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και προσπαθούμε να τον προετοιμάσουμε, προκειμένου να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο για όσο περισσότερο μπορεί», ανέφερε ολοκληρώνοντας τον εκθειασμό του προς τον ποδοσφαιριστή του ο Ρότζερς.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x