Euro 2016

Ρόμπσον-Κανού: «Ο Μπέιλ είναι καλύτερος από Μέσι-Κριστιάνο»

Ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πρόκριση της Ουαλίας κόντρα στο Βέλγιο. Ο Ρόμπσον-Κανού δεν θέλησε σε δηλώσεις του, να μιλήσει για τον εαυτό του. Αντιθέτως, αποθέωσε τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Ουαλία πήρε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στο Βέλγιο, περνώντας στην παρθενική της εμφάνιση σε Euro στα ημιτελικά! Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Βρετανών ήταν μεταξύ άλλων ο Ρόμπσον-Κανού, που σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και έκανε την ανατροπή.

Ο 27χρονος επιθετικός μιλώντας μετά την επική πρόκριση της Ουαλίας δεν θέλησε να σταθεί ούτε στο γκολ του αλλά ούτε στην εμφάνισή του. Αντιθέτως, αποθέωσε τον συμπαίκτη του, Γκάρεθ Μπέιλ, χαρακτηρίζοντάς τον καλύτερο από τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Μπέιλ είναι φανταστικός για εμάς και το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία θα είναι πολύ σημαντικό για τον Γκάρεθ και τον Κριστιάνο. Αυτός (σσ. Κ. Ρονάλντο) και ο Μέσι είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης αλλά εμείς έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που είναι καλύτερος από αυτούς. Ο Μπέιλ βρίσκεται στον… δρόμο για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», ανέφερε ο Ρόμπσον-Κανού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x