Στον πάγκο της Σταντάρ Λιέγης θα κάθεται και την επόμενη σεζόν ο Ρικάρντο Σα Πίντο, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Γάνδης.

«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, οπότε θα είμαι ο προπονητής της Σταντάρ και την επόμενη σεζόν. Προετοιμάζομαι ήδη. Εκτός αν εσείς ξέρετε κάτι διαφορετικό», σχολίασε στις δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ σε ερώτηση για τις φήμες που θέλουν τον Μισέλ Προντόμ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδες, είπε:

«Ναι, έχω διαβάσει πολλά, αλλά κανείς δεν μου είπε ότι δεν θα είμαι στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Οι φήμες πρέπει να σταματήσουν. Θέλω να συνεχίσω. Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, με δεδομένη την εξαιρετική σεζόν που διανύσαμε, μπορεί ακόμα και να συζητήσουμε την επέκταση του συμβολαίου με τον πρόεδρο».

Όσο για το αν είχε επαφές με τη διοίκηση, απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση τις τελευταίες εβδομάδες. Η τελευταία μας επαφή ήταν πριν έναν μήνα. Με κάλεσε ο Βενάντσι για να μου πει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ