Stoiximan Super League

Σα Πίντο στο KICK Off: «Πολύ επιθετικός ο Παναθηναϊκός, δεν έδειξε έτοιμος ο Ολυμπιακός»

Τα σημεία στα οποία κρίθηκε η τελική έκβαση του ντέρμπι ανέφερε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στην εκπομπή «KICK Off», που στάθηκε ιδιαίτερα στην επιθετικότητα του Παναθηναϊκού τόσο σε άμυνα όσο και μπροστά.

Στην επιθετικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι στάθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στο περιθώριο της εκπομπής «KICK Off», κρίνοντας την εικόνα του παιχνιδιού.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι οι «πράσινοι» αξιοποίησαν πολύ σωστά τα κενά του Ολυμπιακού, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν έτοιμοι να διεκδικήσουν οτιδήποτε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε για την εικόνα του ντέρμπι:

Για τον Παναθηναϊκό: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η επιθετικότητα του Παναθηναϊκού. Ήταν πολύ συμπαγής και δεν άφησε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Δύο μέρη σημειώνω: Πρώτον, ο Παναθηναϊκός στην αμυντική του τακτική ήταν πολύ επιθετικός και δεύτερον ήταν πολύ καλός στο γήπεδο, ειδικά στο σημείο μεταξύ της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού και του κέντρου. Ήταν πολύ καλός και στα δεξιά, εκεί που άφηνε κενά ο Σισοκό. Λειτούργησαν πολύ καλά οι επιθετικοί με τους πλάγιους και για αυτό το λόγο είχε πολύ καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό: «Το σημείο-κλειδί ήταν οι γραμμές του Ολυμπιακού. Δεν ήταν συμπαγείς και έτσι είχαν δυσκολία στη λειτουργία του παιχνιδιού. Παρότι με την αλλαγή του Φορτούνη, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν και με την είσοδο του Καρντόσο, χωρίς όμως να κάνουν κάτι σημαντικό. Δεν έδειξε ο Ολυμπιακός έτοιμος να πιστέψει και διεκδικήσει τη νίκη στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x