Europa League

Σαββόπουλος: «Να χτίσει πάνω στη χθεσινή βραδιά ο Άρης»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μίλησε για τα κέρδη του Άρη παρά τον αποκλεισμό από τη Μόλντε.

Η σπουδαία προσπάθεια του Άρη απέναντι στη Μόλντε μπορεί να μην επιβραβεύτηκε με πρόκριση, αλλά οι «κίτρινοι» πρέπει να επενδύσουν στη χθεσινή βραδιά, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο Άρης πρέπει να χτίσει πάνω στην εμφάνιση που έκανε και την εικόνα του γηπέδου για τη σεζόν που έρχεται. Μπορεί να μην ήρθε η πρόκριση, λόγω ενός λάθους σε μια κακιά στιγμή, φάνηκε πως θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και ειδικά στο γήπεδό του θα είναι πολύ δυνατός», ανέφερε.

«Δεν περίμενα τόσο κόσμο στο γήπεδο. Να έχεις 15 Αυγούστου περίπου 18.000 φιλάθλους στο γήπεδο, με τη Χαλκιδική γεμάτη αυτές τις μέρες, αλλά και μετά το 3-0 της Νορβηγίας είναι κάτι εντυπωσιακό. Απέδειξε ο κόσμος πως δεν είναι μόνο για τις χαρές και τα πανηγύρια. Το πίστευαν οι φίλαθλοι και το μετέφεραν στους παίκτες. Ο κόσμος πιστεύει αυτή την ομάδα», πρόσθεσε.

Όσο για τα μεταγραφικά; «Πιστεύω πως ο Άρης χρειάζεται έναν ακόμη επιθετικό. Ο Ιντέγε δεν έχει τόσο το εύκολο γκολ και αν υπάρχει δυνατότητα, καλό θα ήταν να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα σκοράρει», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x