Euro 2016

Σάντος: «Ο Ρονάλντο μπορεί να παίζει για άλλα 10 χρόνια»

Ο Φερνάντο Σάντος απέκλεισε το γεγονός να σταματήσει ο Ρονάλντο από την εθνική Πορτογαλίας μετά τον τελικό.

«Ο Κριστιάνο θα παίζει για άλλα έξι, εφτά, δέκα χρόνια. Δεν ξέρω, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο τελικός του Euro δε θα είναι το τελευταίο του ματς», είπε ο Φερνάντο Σάντος όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ρονάλντο έχει σκοπό να σταματήσει από την εθνική Πορτογαλίας.

Πρόσφατα, ο Λιονέλ Μέσι σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική Αργεντινής, μόλις στα 29 του, μετά τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα απέναντι στη Χιλή. Έτσι, πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να σκέφτονται ότι μπορεί και ο Κριστιάνο να κάνει κάτι ανάλογο μετά το Euro της Γαλλίας. Όμως ο Σάντος είναι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Ο τελικός απέναντι στη Γαλλία θα είναι ο δεύτερος του Ρονάλντο με την εθνική του, μετά το 2004, τότε που η νίκη της Εθνικής Ελλάδας τον οδήγησε στο -πολύ διάσημο- κλάμα του. Ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει σκοράρει τρία γκολ στη φετινή διοργάνωση, φτάνοντας έτσι τον Μισέλ Πλατινί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με εννέα γκολ.

Αν σκεφτούμε πάντως, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κυνηγός των ρεκόρ, τότε η απάντηση του Φερνάντο Σάντος μοιάζει απόλυτα λογική, καθώς ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας εκτός από την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, είναι πρώτος και σε συμμετοχές σε Euro με 20. Έτσι έχει μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει και στις δύο κατηγορίες, αν πάρει μέρος και σε επόμενες διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x