Ιταλία

Σάντσες: «Γι’ αυτό δεν πέτυχα στη Γιουνάιτεντ, μοναδικός στον κόσμο ο Λουκάκου»

Τις πολλές αλλαγές που έλαβαν χώρα την περίοδο που μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θεωρεί ως αιτία της μη προσαρμογής του σε αυτή ο Αλέξις Σάντσες. Εξήρε τον Λουκάκου ο Χιλιανός στράικερ.

Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον «γάμο» του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πιστεύει ο Αλέξις Σάντσες.

Ο Χιλιανός επιθετικός θεωρεί ότι οι πολλές αλλαγές που έγιναν εκείνη την περίοδο στους «κόκκινους διαβόλους», επηρέασαν τόσο τον ίδιο, όσο και τον Λουκάκου, τον οποίο χαρακτηρίζει ως μοναδικό στον κόσμο.

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μας, για να είμαστε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπήρξαν πολλές αλλαγές. Όταν αλλάζεις τόσα πολλά, είναι σκληρό», τόνισε στο «ESPN» o νεαποκτηθείς άσος της Ίντερ.

Στους «νερατζούρι» συνάντησε τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος έκανε το αντίστοιχο δρομολόγιο λίγες βδομάδες νωρίτερα. Στο πρόσωπό του Βέλγου επιθετικού, μάλιστα, βλέπει ικανότητες και χαρακτηριστικά που τον καθιστούν μοναδικό. «Δεν θα βρεις κανέναν σαν κι αυτόν, πουθενά στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάντσες.

Πλέον, είναι μεν αισιόδοξος για τη νέα του «περιπέτεια», αλλά κρατάει και… μικρό καλάθι. «Ο Λουκάκου και εγώ προπονηθήκαμε πολύ καλά. Μπορώ να αισθανθώ τη θέληση για να πετύχουμε. Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Θα δουλέψει; Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα στο τέλος της σεζόν. Πάντως, χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια για να φτάσουμε στο 100%», εξήγησε ο 30χρονος επιθετικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x