Γερμανία

Σάντσο: «Είμαι χαρούμενος στη Ντόρτμουντ, δεν σκέφτομαι να φύγω»

Απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Ντόρτμουντ είναι ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος δεν σκέφτεται καν μία πιθανή μεταγραφή του μακριά από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στη φετινή σεζόν έχουν προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αρκετών εκ των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μια από αυτές είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους Βεστφαλούς πολλά εκατομμύρια για να τον εντάξει στο δυναμικά της.

Παρ’ όλα αυτά ο νεαρός εξτρέμ, έχοντας υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιo πριν ένα μήνα, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρίσει από την Ντόρτμουντ, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος στην ομάδα που μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2017 από τη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που έδωσε στη «Bild»:

«Δεν σκέφτομαι καθόλου να αλλάξω ομάδα, χρωστάω πολλά στη Ντόρτμουντ και το μόνο που σκέφτομαι το μέλλον μου εδώ. Είμαι χαρούμενος και υπήρχε λόγος που υπέγραψα συμβόλαιο για τόσα πολλά χρόνια», είπε και στη συνέχεια μίλησε για το πώς θα αντιμετωπίσει το αυριανό (10/11, 19:30) μεγάλο ντέρμπι με τη Μπάγερν Μονάχου.

«Με το να δίνω τα πάντα για τους φιλάθλους μας. Γνωρίζουμε πόσο ισχυρή είναι η Μπάγερν Μονάχου, αλλά επίσης γνωρίζουμε πως μπορούμε να τους νικήσουμε αν είμαστε σε καλή μέρα. Ειδικά στην έδρα μας. Τους σεβόμαστε, αλλά έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και είμαστε πολύ ενωμένοι σαν ομάδα», ήταν τα λόγια του 18χρονου Άγγλου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x