Champions League

Σακίρι για τους Σέρβους οπαδούς: «Δεν ανησυχώ για τίποτα»

Καμία ανησυχία δεν έχει ο Σερντάν Σακίρι για την υποδοχή που θα του επιφυλάξουν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, λόγω της κοσοβάρικης καταγωγής του.

Δεν ανησυχεί ο Σερντάν Σακίρι, για την αναμενόμενη «εχθρική» υποδοχή που του επιφυλάσσουν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

Η Σερβία αρνείται να αναγνωρίσει το Κόσοβο ως ανεξαρτητοποιημένο κράτος και ο Σακίρι βρέθηκε στο στόχαστρο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ελβετίας.

Ο 27χρονος άσος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τα παπούτσια του, όπου στη μια πλευρά απεικόνιζαν την σημαία της χώρας όπου και γεννήθηκε και στην άλλη την Ελβετική. Αυτό κρίθηκε προσβλητικό στη Σερβία και ο Σακίρι βρέθηκε στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών.

Οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα δεν επιτρεπόταν να παρευρεθούν στο «Άνφιλντ» την Τετάρτη, όμως εκατοντάδες Σέρβοι κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο και ακουγόντουσαν να αποδοκιμάζουν τον παίκτη της Λίβερπουλ.

Αναλογικά, αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολο βράδυ στο Βελιγράδι, στις 6 Νοεμβρίου, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τους ομίλους του Champions League.

Ο ίδιος πάντως δήλωσε πως δεν ανησυχεί:

«Θα πάω απλά για να παίξω έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν έχει να κάνει με την πολιτική, αλλά με το ποδόσφαιρο. Δεν ανησυχώ για τίποτα, πάω για να παίξω. Το πέρασα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε ξέρω πώς να το διαχειριστώ, δεν είναι πρόβλημα».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x