Champions League

Σάμαρης για Ντόρτμουντ: «Δεν κοιτάμε την προϊστορία, θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Για το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ μίλησε ο Ανδρέας Σάμαρης, τονίζοντας ότι παραβλέπει το γεγονός ότι η Μπενφίκα δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Γερμανία για το Champions League.

Δεν κοιτάνε την προϊστορία, αλλά το πώς θα γράψουν ιστορία στην Μπενφίκα, τόνισε ο Ανδρέας Σάμαρης, μιλώντας για τον επαναληπτικό της ομάδας του απέναντι στη Ντόρτμουντ και αναφερόμενος στο γεγονός πως οι Πορτογάλοι δεν έχουν κερδίσει ποτέ στη Γερμανία για το Champions League.

«Δεν έχουμε κερδίσει ποτέ; Δεν το ήξερα. Δεν κοιτάμε την προϊστορία, θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Το σημαντικό είναι να προκριθούμε και θα μπούμε στο παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (νίκη με 1-0)».

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στα λάθη που έκανε η Μπενφίκα στο πρώτο ματς στην έδρα της.

«Κάναμε κάποια λάθη που συνήθως δεν κάνουμε. Τώρα δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Ντόρμουντ να κάνει το παιχνίδι που έκανε στην Πορτογαλία».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην επιθετική γραμμή των Γερμανών, λέγοντας πως δεν την φοβούνται, μόνο τη σέβονται.

«Η επιθετική ποιότητα της Ντόρτμουντ; Έχει πολλή ποιότητα, και τη σεβόμαστε, όπως άλλωστε σεβόμαστε και όλους τους αντιπάλους με τον ίδιο τρόπο. Δεν φοβόμαστε την επιθετική τους γραμμή, μόνο τη σεβόμαστε. Ξέρουμε ότι είναι καλοί».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x