Ελλάδα

Σάμαρης στον Ντέμη: «Ο Μίτσελ έβλεπε τον εαυτό του σε μένα»!

Μία κολακευτική ατάκα που του είχε εκμυστηρευτεί ο Μίτσελ από τη κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό αποκάλυψε στην εκπομπή του Ντέμη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανδρέας Σάμαρης!

Στον Μίτσελ, προπονητή του τότε στον Ολυμπιακό, απέδωσε την αλλαγή της θέσης που αγωνίζεται πλέον ο Ανδρέας Σάμαρης!

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Ντέμη, ο χαφ της Μπενφίκα αποκάλυψε πως ο Ισπανός κόουτς ήταν αυτός που τον «έχρισε» κλασικό 6άρι κι όχι 8άρι, όπως τον μάθαμε στον Πανιώνιο.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος τόνισε πως ο Μίτσελ του είχε πει πως «σε σένα βλέπω εμένα», μία αν μη τι άλλο άκρως κολακευτική ατάκα από την παλιά σπουδαία δόξα της Ρεάλ Μαδρίτης...

«Έπαιζα με τον Μιτσελ στον Ολυμπιακό ως 6άρι, αν και μέχρι τότε ήμουν 8άρι. Έπαιζα με τον Μανιάτη στο κέντρο. Ο Γιάννης με τις οδηγίες και με την αυτοπεποίθηση είχε περισσότερες προωθήσεις. Εγώ θα έπαιρνα την μπάλα και είτε θα την έδινα στον Γιάννη ή θα την έβγαζα μπροστά. Η αλλαγή έγινε από τον Μίτσελ γιατί μου είχε πει κιόλας ότι σε σένα βλέπω εμένα! Και με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ έτσι. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό παίζαμε 4-2-3-1 ή 4-4-2. Ήμουν πάντα αυτός που θα καθόταν περισσότερο πίσω. Και ερχόμενος στη Μπενφίκα το εξέλιξα…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x