Ισπανία

Σαούλ: «Θέλω να μείνω για πάντα στην Ατλέτικο»

Την πρόθεσή του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας εξέφρασε ο Σαούλ Νίγκεθ.

Για πάντα παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να παραμείνει ο Σαούλ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο 23χρονος μέσος βρίσκεται στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο από το 2012 (με ένα «διάλειμμα» τη σεζόν 2013/14 που αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο), έχοντας μετρήσει ήδη πάνω από 200 συμμετοχές με 29 γκολ.

Οι σταθερά πολύ καλές εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια έχουν προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, διατεθειμένη να προσφέρει στην Ατλέτικο 153 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Σαούλ, παρ’ όλα αυτά όμως δεν φαίνεται πως έχει την παραμικρή πρόθεση να αφήσει την Ατλέτικο, έχοντας ανανεώσει μάλιστα πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους μέχρι το 2026! Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του:

«Η πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στην Ατλέτικο όλη μου τη ζωή. Για αυτό υπέγραψα και αυτό το πολυετές συμβόλαιο. Αλλά στον κόσμο του ποδοσφαίρου δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Προσωπικά ναι, θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Ατλέτικο, αλλά ίσως να κάνω δυο κακές σεζόν και τότε να μην με αγαπούν τόσο πολύ», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x