Champions League

Σε αυτό το «φρούριο» θα απομονωθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ιταλία

Ο Ζινεντίν Ζιντάν «έκλεισε» και τα 146 δωμάτια του «Hotel Caracciolo» προκειμένου οι παίκτες του να είναι απερίσπαστοι για το αυριανό ματς με την Νάπολι.

Όπως φαίνεται ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν εφησυχάζεται από το 3-1 του «Santiago Bernabeu» απέναντι στη Νάπολι και θέλει οι παίκτες του να είναι… 101% συγκεντρωμένοι στην αυριανή ρεβάνς με τους Ιταλούς.

Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφασή του να κάνει κράτηση και στα 146 δωμάτια του «Hotel Caracciolo», «απομονώνοντας» έτσι την ομάδα του μέχρι την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ στο «San Paolo». Στο ξενοδοχείο θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο στους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης της Ρεάλ, ενώ ο χώρος θα περιφρουρείται από δυνάμεις της αστυνομίας.

Άνθρωποι της «βασίλισσας» βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό στην ιταλική πόλη προκειμένου να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, καθώς και να συζητήσουν με την αστυνομία της πόλης για μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, αποφασίστηκε η αποστολή των Μαδριλένων να φύγει με πούλμαν κατευθείαν από τον… αεροδιάδρομο στον οποίο θα προσγειωθεί το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τους «μερένχες».

Πάντως, μία γρήγορη ματιά στο «Hotel Caracciolo» αρκεί για να μας πείσει πως η… απομόνωση εκεί δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη για τους παίκτες του «Ζιζού».

inner

inner

inner

Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x