Stoiximan Super League

Σε καλό δρόμο η Ξάνθη

Συνέχισε τα καλά δείγματα η Ξάνθη την Κυριακή, νικώντας 2-1 τον Ηρακλή στα Πηγάδια σε φιλικό προετοιμασίας και φάνηκε έτοιμη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας και το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Ξάνθη επικρότησε 2-1 του Ηρακλή στα Πηγάδια σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας το επόμενο σαββατοκύριακο και κόντρα σε ένα από τα φαβορί της Football League.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 20’ με τον Ορφανίδη να πλασάρει μέσα από την περιοχή. Αμέσως, ο «Γηραιός» ισοφάρισε με την κεφάλιά του Πασά.

Στο 55’, ο Μελισσόπουλος με ωραία ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Φασίδης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Θυμιανής, Κοβάσεβιτς, Καντά, Ορφανίδης, Σουλεϊμάν, Φακκής, Μελισσόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σταθάκης, Μελιόπουλος, Τζελέπης, Γκατζόγιας, Τσαπάρης, Τενεκές, Αγγελόπουλος, Τριανταφύλλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης (34’ Βοσνιάδης), Γιαννίτσης, Κουκόλης, Χιντζίδης, Καζναφέρης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Τάι, Πασάς, Χασομέρης, Περόνε

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Γρηγοριάδης, Ζιαμπάρης, Καλτσάς, Κούσας, Κουτρομάνος, Μενδρινός, Παπαδόπουλος Γ., Πτηνόπουλος, Ρόβας, Στάμου, Στόιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x