Stoiximan Super League

Σε καλό δρόμο του Παϊρότζ για Παναθηναϊκό

Χωρίς προβλήματα και εμπόδια συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Πιεγκμπονσαντ με τον Γιάννη Αλαφούζο για την διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της «PAN ASIA» σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου. Χθες οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία του ΣΚΑΙ και η κουβέντα διήρκησε δύο ώρες. Αυτή τη φορά οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν σε κάποια ανακοίνωση όπως της προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν, όμως από τη πλευρά του μεγαλομετόχου ισχυρίζονται ότι δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα ως τώρα.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου είναι αισιόδοξη ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ολοκλήρωση της συμφωνίας και η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ είναι πλέον το πιθανότερο σενάριο.

Σύμφωνα με την Livesport είναι πολύ πιθανό το σενάριο ο Πιεγκμπονσαντ να επιστρέψει στην Ελλάδα για τρίτο στάδιο επαφών με τον Αλαφούζο αλλά και την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες θέλουν τον Ταϊλανδό επιχειρηματία να έχει παρουσιάσει ήδη τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις για να προχωρήσει το deal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x