Κύπελλο Ελλάδας

Σε ρυθμούς τελικού η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έβγαλε την υποχρέωση στη Λιβαδειά και προετοιμάζεται πλέον για το ματς της χρονιάς, που θα κρίνει τα πάντα.

Στον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ ταξιδεύει ήδη το μυαλό όλων στις τάξεις της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την ευκαιρία να κλείσουν με έναν τίτλο μια παράξενη σεζόν, που άρχισε με μια σπουδαία επιτυχία, την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά συνεχίστηκε με μηδενική συγκομιδή εκεί και με όχι αντάξια μιας πρωταθλήτριας πορεία στη Super League.

Ό,τι έγινε δεν… ξεγράφει, αλλά επειδή η τελευταία εντύπωση συνήθως μένει, η κατάκτηση του Κυπέλλου θα κλείσει θετικά τη σεζόν και θα δώσει ώθηση για την επόμενη, όπου θα πρέπει να διορθωθούν πολλά. Όλα αυτά όμως… από την επόμενη εβδομάδα.

Γιατί από αυτή αρχίζει η προετοιμασία για τον τρίτο σερί τελικό με τον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ εύχονται να έχει διαφορετική κατάληξη από τους δύο προηγούμενους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει απολύτως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, μετά από πολύ καιρό. Μάλιστα, είδε χθες τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Λούκας Μπογέ και Έλντερ Λόπες να επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τους και να δείχνουν έτοιμοι να βοηθήσουν στον τελικό.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει, λίγο-πολύ, στην ενδεκάδα του τελικού, αν και όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα στις προπονήσεις μέχρι τη μεγάλη μέρα. Ο Μπάρκας θα είναι σίγουρα στο τέρμα, το δίδυμο Τσιγκρίνσκι-Οικονόμου στο κέντρο άμυνας δεν «σπάει», ενώ ο Μπακάκης δεξιά και ο Χουλτ αριστερά θα έχουν τα άκρα της άμυνας. Οι Σιμόες και Κρίστισιτς θα είναι το δίδυμο στο κέντρο του γηπέδου, με τους Μπακασέτα και Μάνταλο να ξεκινούν από αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ ο Λιβάγια θα κινείται πίσω από τον Πόνσε.

Ενδιαφέρον έχει ακόμη και η 18άδα, καθώς λόγω του κανονισμού του Κυπέλλου, θα πρέπει να μπουν στην αποστολή δύο πιτσιρικάδες και πέρα από αυτούς και τον τερματοφύλακα, θα απομένουν μόλις τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής ως «ρεζέρβες».

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Αγγλικοί εμφύλιοι στους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε σούπερ απόδοση*! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x