Αγγλία

«Σειρήνες» για Σκρτελ από Αγγλία και Τουρκία

Μετράει μέρες στο Μερσεϊσάιντ ο Μάρτιν Σκρτελ, καθώς ο Σλοβάκος αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από Αγγλία και Τουρκία, ενώ δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο κύκλος του Μάρτιν Σκρτελ με την Λίβερπουλ φαίνεται ότι ολοκληρώνεται. Ο Σλοβάκος αμυντικός μετράει μέρες στο Μερσεϊσάιντ και ήδη δύο ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Μετράει οκτώ σεζόν στο λιμάνι και δεσμεύεται ακόμα με δύο χρόνια συμβόλαιο, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι αρνητικός σε περίπτωση πώλησης του, ειδικά μετά την έλευση του Τζοέλ Ματίπ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Μίντλεσμπρο και η Μπεσίκτας είναι οι δύο σύλλογοι που τον «βολιδοσκοπούν» μέχρι στιγμής. Το κόστος του έμπειρου στόπερ ανέρχεται στα 7,8 εκατομμύρια ευρώ και για την ώρα η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα δείχνει πιο έντονα την επιθυμία της. Οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στα αγγλικά σαλόνια και μετά την απόκτηση του Βίκτορ Φίσερ, φουλάρουν για κεντρικό αμυντικό με εμπειρία.

Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν «γη και ύδωρ» σε οποιονδήποτε παίχτη και για τον συγκεκριμένο θα καταθέσουν πρόταση εννέα εκατομμυρίων ευρώ. Ο ατζέντης του Σκρτελ, Κάρολ Ξόντο, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, ενώ γνωστοποίησε στη σλοβακική τηλεόραση ότι ο πελάτης του θα αφήσει σύντομα την Λίβερπουλ. Προς το παρόν, ο 31χρονος αμυντικός επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του με την εθνική Σλοβακίας στο Euro της Γαλλίας που ακολουθεί.

Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x