Ισπανία

Σεμπάγιος: «Θέλω να μείνω για καιρό»

Αποφασισμένος να μείνει στη Μπέτις για χρόνια είναι ο Ντάνι Σεμπάγιος, ο οποίος δήλωσε πως: «Θέλω να μείνω εδώ για καιρό».

Ο μέσος της Ρεάλ Μπέτις, Ντάνι Σεμπάγιος, μιλώντας μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Οσασούνα με σκορ 2-0, αποκάλυψε πως θέλει να μείνει στην ομάδα για χρόνια και ότι γίνονται προσπάθειες για μια νέα συμφωνία.

«Μου αρέσει εδώ. Είμαι χαρούμενος και θέλω να μείνω στην Μπέτις» δήλωσε ο Σεμπάγιος στο ‘’ABC de Sevilla’’ και συνέχισε: «Οι άνθρωποί μου εργάζονται σκληρά για μια νέα συμφωνία, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη, έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο και νομίζω ότι θα είμαι εδώ για καιρό. Πριν ενάμισι χρόνο, υπήρχαν ερωτήσεις, φήμες και εικασίες σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου μου και δεν θέλω να επαναληφθεί. Ξέρω πόσο μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή μου και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω».

«Είμαι σε καλή φόρμα αυτή την περίοδο και η εμπιστοσύνη του Βίκτορ σε μένα είναι το "κλειδί", καθώς χρειαζόμουν χρόνο συμμετοχής, αλλά βοηθά και όλο το σύστημα. Ο στόχος μας αυτή τη σεζόν είναι να επαναλάβουμε το φινάλε της περυσινής σεζόν και αυτό είναι λίγο μακρινό αυτή τη στιγμή, θα συνεχίσουμε τη μάχη. Ήμασταν άτυχοι, παλέψαμε κάθε παιχνίδι και είχαμε κάποιες διαιτητικές αποφάσεις κατά μας, όμως δεν θα το βάλουμε κάτω».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x