Stoiximan Super League

«Σενάρια» για Κάλβο στην ΑΕΚ

Φημολογία που θέλει την ΑΕΚ να εξετάζει την περίπτωση του Τόνι Κάλβο (μετά την αποχώρηση του Ισπανού από την Ανόρθωση) αναπτύχθηκε στην Κύπρο. Πλήρη άγνοια για το θέμα δηλώνουν στην «Ένωση».

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση (και) ακραίου επιθετικού. Ο Τόνι Κάλβο αποχωρεί από την Ανόρθωση. Ο Ισπανός συνεργάστηκε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά τη διάρκεια της τετραετούς παρουσίας του στον Άρη.

Χωρίς να διευκρινίζεται λοιπόν αν -πέρα απ' αυτές τις προϋποθέσεις- υπάρχει και οποιαδήποτε προσέγγιση των δυο πλευρών, στην Κύπρο κυκλοφόρησαν σενάρια που θέλουν τον Ισπανό να εξετάζεται από την «Ένωση».

Σύμφωνα με αυτά, ο 26χρονος επιθετικός (που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, είχε 83 συμμετοχές και 11 γκολ στην τετραετία 2007/2011 με τον Άρη, δεν «έπιασε» στην Πάρμα και κατόπιν σημείωσε 20 συμμετοχές και 7 γκολ με τη Λέφσκι Σόφιας και 27 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης) ψάχνει ήδη ομάδα, μετά την απόφασή του να πει «όχι» σε μείωση αποδοχών κατά 30%.

Παρόλο που οι Κύπριοι αναφέρουν λοιπόν πως εκείνη θα μπορούσε να είναι η ΑΕΚ, από τις τάξεις της «Ένωσης» δηλώνεται άγνοια για το θέμα και διαψεύδεται ότι έχει γίνει οποιαδήποτε κίνηση για τον Ισπανό.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x