Stoiximan Super League

Σενάριο για Λέσκοτ και Ολυμπιακό

Την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, η γαλλική «Equipe» φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Τζόλεον Λέσκοτ. Αμφίβολος για Παναιτωλικό ο Τσόρι.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για την άμυνα του Ολυμπιακού έρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην γαλλική «Equipe», ο Τζόλεον Λέσκοτ βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί ως τώρα ανάμεσα στους υποψήφιους να καλύψουν το κενό του Αμπιντάλ, ωστόσο είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι.

Ένας εγνωσμένης αξίας κεντρικός αμυντικός, με θητεία σε Γουλβς, Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με την Γουέστ Μπρομ, με την οποία έχει 17 συμμετοχές (όλες ως βασικός) στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο 32χρονος άσος έχει φορέσει 26 φορές την φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

Αμφίβολος ο Τσόρι

Ο Τσόρι συνεχίζει την φαρμακευτική αγωγή, αλλά ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Αργεντινός είναι καταβεβλημένος από την ίωση, γυμνάζεται συντηρητικά, ωστόσο θέλει να παίξει κι ίσως βρεθεί στην 18άδα. Αυτό θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση (11:00) των «ερυθρολεύκων». Σε περίπτωση που τελικά δεν αγωνιστεί το κενό του θα καλύψει ο Κώστας Φορτούνης.

Όλο και καλύτερα είναι οι Φουστέρ και Μιλιβόγεβιτς που επανέρχονται από τραυματισμούς, όπως και ο Μποτία (έκανε θεραπεία). Από εκεί και πέρα, εκτός προπονήσεων για δέκα ημέρες θα μείνει ο Στρέτζος, λόγω χτυπήματος στο δεξί πόδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x