Βέλγιο

Με... μπόλικη τύχη και άγχος πέρασε από το Μπριζ η Γκενκ πριν τη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Με αυτογκόλ του Γουάρλεσον στο 72ο λεπτό, η Γκενκ απέδρασε με δύσκολο διπλό από την έδρα της Σερκλ Μπριζ για την 3η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Επιστροφή στις νίκες με... μπόλικο άγχος και τύχη για την Γκενκ!

Τέσσερις ημέρες πριν από τη μεγάλη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο για τον γ' προκριματικό του Europa League, η ομάδα του Μπάιαν Χέινεν πέρασε πολύ δύσκολα από την έδρα της Σερκλ Μπριζ (0-1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Jupiler Pro League!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Γκενκ, η οποία έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων κόντρα σε Ολυμπιακό (1-0), Έουπεν (0-1) και Σεβρέτ (2-2), ήρθε στο 71ο λεπτό με αυτογκόλ του Γουάρλεσον.

Στο πρώτο ημίχρονο πάντως, η Σερκλ Μπριζ ήταν εκείνη που πίεζε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε πέναλτι, το οποίο και ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Κλαμπ Μπριζ πέρασε με το επιβλητικό 5-0 από την έδρα της Έουπεν, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να πραγματοποιεί ονειρικό ντεμπούτο με δύο γκολ! Με το διπλό έφυγε και η Άντερλεχτ, η οποία επικράτησε δύσκολα 1-0 στην έδρα της Σεντ Τρούιντεν, χάρη στο τέρμα του Εντιαγέ στο 53'.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική:
Παρασκευή 11/08
Αντβέρπ-Κορτράικ 6-0
Σάββατο 12/08
Μόλενμπεκ-Μαλίν 1-0
Σεν Ζιλουάζ-Λέουβεν 5-1
Κυριακή 13/08
Σεν Τρούιντεν-Άντερλεχτ 0-1
Σερκλ Μπριζ-Γκενκ 0-1
Έουπεν-Κλαμπ Μπριζ 0-5
Σαρλερουά-Σταντάρ Λιέγης (19:30)
Βέστερλο-Γκενκ (20:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x