Ιταλία

Σέζνι για Ράμσεϊ: «Ζήτησε τη συμβουλή μου για τη Γιουβέντους»

Άαρον Ράμσεϊ και Βόιτσεχ Σέζνι θα ξανασμίξουν, αυτή τη φορά όμως για λογαριασμό της Γιουβέντους, αφού ο πρώτος θα ενσωματωθεί στην ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Το καλοκαίρι ο Άαρον Ράμσεϊ θα μετακομίσει στο Τορίνο και θα φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην συμπαίκτης του, Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος μίλησε για τον Ουαλό.

«Ο Άαρον ήρθε εδώ για θεραπείες γιατί έχουμε τους καλύτερους φυσικοθεραπευτές. Είχαμε βγει και για φαγητό, έχουμε καλή σχέση. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που δίνει ποιότητα στο κέντρο, βάζει γκολ και δίνει ασίστ. Αν είναι υγιής, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει», δήλωσε ο Πολωνός τερματοφύλακας στην «Gazzeta Dello Sport».

Επίσης, ο Σέζνι υποστήριξε πως πριν ο Ράμσεϊ πάρει αυτή την απόφαση ρώτησε τον ίδιο για να του πει την γνώμη και τόνισε πως χάρηκε που τον εμπιστεύτηκε.

«Ο Ράμσεϊ πριν έρθει με ρώτησε για τον Αλέγκρι και για άλλα πράγματα που αφορούν τη Γιουβέντους. Ήθελε τη γνώμη μου και μια συμβουλή. Εγώ το μόνο που του είπα είναι να έρθει και να μην χάσει αυτή την ευκαιρία», συμπλήρωσε ο 29χρονος πορτιέρε.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x