Ιταλία

Σέζνι: «Δεν μπορείς να απορρίψεις τη Γιουβέντους»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μετακινηθεί στη Γιουβέντους ανέφερε ο Βόιτσεχ Σέζνι, μιλώντας σε ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό.

Την καθημερινότητά του στη Γιουβέντους και τα αίτια που τον οδήγησαν στην απόφαση να μετακινηθεί στο Τορίνο σχολίασε ο Βόιτσεχ Σέζνι, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mediaset Premium». Εκθείασε ακόμη τους ανταγωνιστές των «μπιανκονέρι» και τον συμπαίκτη του, Πάουλο Ντιμπάλα.

«Ήρθα στη Γιουβέντους γιατί θέλω να κερδίσω όλους τους τίτλους. Επέλεξα τον σύλλογο επειδή διαθέτει νοοτροπία νικητή. Καθημερινά αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα, πανέτοιμος να αγωνιστώ με τη Γιουβέντους. Η επιλογή της μετακίνησης στη "Γιούβε" ήταν απόλυτα φυσιολογική.

Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα. Η Νάπολι συνιστά τον πλέον επικίνδυνο αντίπαλο εξαιτίας της ποιότητας που διαθέτει. Επιπλέον υπάρχει η Ρόμα και η Ίντερ του Σπαλέτι που αποδίδουν εξαιρετικά. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα όμως διαθέτουμε τον απαιτούμενο χαρακτήρα. Ο Ντιμπάλα θυμίζει εξωγήινο. Είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο πίσω από Μέσι, Ρονάλντο και Λεβαντόφσκι
» δήλωσε ο διεθνής γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x