Κύπελλο Ελλάδας

«Σφραγίζει» πρόκριση με Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Η ώρα του αρχηγού! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλαμάτα, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου και ο Π. Μαρτίνς πρόκειται να κάνει ροτέισον και να δώσει χρόνο στον Φορτούνη.

Ώρα Φορτούνη!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 19:30 (Cosmotesports 1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) την Καλαμάτα στη ρεβάνς του υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα, με το οποίο έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Αρχηγού παρόντος οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν μετά από πολύ καιρό στην αποστολή τους τον 27χρονο άσο, που είχε υποστεί ρήξη χιαστού το καλοκαίρι και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Στους 21 «εκλεκτούς» του Πορτογάλου τεχνικού είναι και ο Γκιγέρμε, που επίσης άφησε πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε έπειτα από το ματς με τον Αστέρα, λόγω του σκληρού μαρκαρίσματος του Πασαλίδη. Επιστροφή και για Σισέ.

Μια πιθανή σύνθεση των Πειραιωτών είναι με Αλέν στο τέρμα και τους Κούτρη, Σισέ, Μεριά και Τοροσίδη στην άμυνα. Ξενιτίδης και Γκιγέρμε στα χαφ, Χριστοδουλόπουλος και Ραντζέλοβιτς στα άκρα, με τον Λοβέρα να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γκερέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x