Ισπανία

Σηκώθηκε και έφυγε από τηλεοπτική συνέντευξη ο Κριστιάνο (vid)

Άναυδους άφησε τους πάντες η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ρωτήθηκε για τα σκάνδαλα που αφορούν τους αξιωματούχους της Fifa, καθώς φανερά ενοχλημένος αποχώρησε από τη διαδικασία συνέντευξης.

Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους πάντες ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN, με αποτέλεσμα να έρθει και πάλι στο επίκεντρο της κριτικής.

Ο Πορτογάλος άσος ρωτήθηκε για τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν ενέργειες και παραβατικές συμπεριφορές των αξιωματούχων της FIFA, ερώτηση μάλλον αναμενόμενη από τη στιγμή και ο ίδιος ο παίκτης είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος στο χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Παρ’ όλα αυτά, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ενοχλήθηκε αφάνταστα από την ερώτηση του δημοσιογράφου: «Δεν με νοιάζει ούτε η Fifa, ούτε το Κατάρ. Για την ακρίβεια δεν δίνω δεκάρα… (I don’t give a f…k) Θα μιλήσουμε για τη Fifa… Ελάτε τώρα!», είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αφού πέταξε τα ακουστικά, αποχώρησε από τη συνέντευξη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι έμειναν άναυδοι από την αντίδραση του 30χρονου αστέρα, αφού κανείς δεν αντιλήφθηκε τον λόγο που ενοχλήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x