Ισπανία

Σήμερα στη 13:00 η κλήρωση για το πρόγραμμα της La Liga

Στη 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης (24/7) γίνεται η κλήρωση για το πρόγραμμα της La Liga 2018/19, αλλά και της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Με την πρώτη Γενική Συνέλευση υπό τον Λουίς Ρουμπιάλες, θα γίνει η κλήρωση το μεσημέρι της Τρίτης (24/7, 13:00) για το πρόγραμμα της La Liga για τη σεζόν 2018/19 καθώς και της Segunda Division.

Το πρωτάθλημα της La Liga ξεκινά το Σαββατοκύριακο 18/19 Αυγούστου και παρόλο που η έναρξή του είναι γνωστή, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τη λήξη του, αφού για ακόμα μία φορά υπάρχει ασυμφωνία για την ημερομηνία του τελικού του Copa del Rey.

Η Λίγκα προτείνει ο τελικός του κυπέλλου να γίνει στις 20 Απριλίου, ημερομηνία που συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο των Καθολικών. Η Ομοσπονδία, όμως, επιμένει ο τελικός να γίνει μετά τη λήξη της σεζόν, δηλαδή περίπου 25-26 Μαΐου.

Επιπλέον στη ΓΣ της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αναμένεται να συζητηθεί και το γεγονός της αντικατάστασης του Τζουλέν Λοπετέγκι από τον Φερνάντο Ιέρο, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, με απόφαση του προέδρου της, Λουίς Ρουμπιάλες.
Τέλος στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθεί και το θέμα του VAR, αν και δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί πριν από τη σεζόν 2019/20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x