Europa League

Σιμόες: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει αδικίες»

Στο άδικο του αποτελέσματος και της πρόκρισης της Ντιναμό Κιέβου κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε μετά τον αποκλεισμό της «Ένωσης» ο Αντρέ Σιμόες στη λήξη της αναμέτρησης στο «Ολιμπίσκι».

Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως έπαιξαν καλύτερα και στα δύο ματς κόντρα σε μία ιστορική ομάδα, την οποία συνεχάρη για την πρόκριση. Θεωρεί πως είναι σημαντικό που δημιούργησαν τόσες ευκαιρίες, έστω και αν τις έχασαν, θεωρεί πως με αυτήν την εμφάνιση μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι και έδωσε σύνθημα για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά: «Το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Εμείς αυτό που ψάχναμε ήταν ένα γκολ. Η Ντιναμό είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο τόσο στο πρώτο ματς, όσο και σήμερα. Θέλω να συγχαρώ τους αντιπάλους μας για την πρόκριση, όμως το ποδόσφαιρο, όπως προείπα, πολλές φορές δεν είναι δίκαιο.

Δε θεωρώ ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στις χαμένες ευκαιρίες. Τις χάσαμε, γιατί τις δημιουργήσαμε. Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την εικόνα που δείξαμε σε αυτό το ζευγάρι. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά από τη διοργάνωση, καθώς ήμασταν αήττητοι.

Νομίζω ότι αυτό που θα κάνουμε πλέον είναι να σκεφτούμε από αύριο το ματς με τον Ατρόμητο. Έχουμε αυτοπεποίθηση κι αυτό δε θα άλλαζε είτε αν νικούσαμε, είτε αν χάναμε σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x