Stoiximan Super League

Σιμόες: «Να δώσουμε και την ψυχή μας στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Την υπόσχεση πως οι παίκτες της ΑΕΚ θα δώσουν και την ψυχή τους προκειμένου να φτάσουν στην νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έδωσε με δηλώσεις του ο Αντρέ Σιμόες.

Αποφασισμένοι να δώσουν και την ψυχή τους προκειμένου να φτάσουν στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό είναι οι παίκτες της ΑΕΚ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο novasports.gr, στην οποία τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι ένα ματς που το περιμένουν με ανυπομονησία αυτός και οι συμπαίκτες και για αυτό θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κόσμου.

Παράλληλα υποστήριξε πως το γεγονός πως η Ένωση βρίσκεται πάνω από τον Ολυμπιακό βοηθά στο να υπάρξει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και πως ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα είναι πολύ σημαντικό καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θα καταφέρουν να αποσπαστούν πέντε βαθμούς από τους άμεσους ανταγωνιστές τους.

Τέλος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει για χρόνια στην ΑΕΚ και να καταφέρει να αγωνιστεί με την φανέλα της στο νέο γήπεδο, ενώ χαρακτήρισε ως όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το που πρέπει να χτυπήσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό:
«Είναι ένα ματς που όλοι μας περιμένουμε και όλοι θέλουμε να παίξουμε. Όλος ο κόσμος το περιμένει. Ξέρουμε πως είναι σημαντικό, λόγω της βαθμολογικής θέσης. Ξέρουμε πως είναι ευκαιρία να πάρουμε μια νίκη. Όσα χρόνια είμαι εδώ, πάντα η ΑΕΚ ήταν ανώτερη εντός έδρας σε τέτοια ματς. Και η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να έχουμε ηρεμία, να μην έχουμε άγχος και το πιο σημαντικό είναι να υποσχεθούμε πως θα δώσουμε και την ψυχή μας».

Για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι:
«Αυτό που θέλω και ξέρω, είναι πως όταν νιώθουμε την ώθηση από τον κόσμο, κάθε φορά, σε κάθε φάση, προσπαθούμε να σκοράρουμε. Θα είναι σημαντική αυτή η ώθηση που θα μας δώσουν».

Για το πόσο διαφορετικό είναι, να μπεις στο ντέρμπι και να είσαι πάνω από τον Ολυμπιακό:
«Αυτή την στιγμή έχουμε ηρεμία. Αυτή την στιγμή είμαστε μπροστά και μας δίνει λίγη περισσότερη ηρεμία. Αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Είμαστε στην αρχή. Αλλά γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι άμεσος ανταγωνιστής για τον τίτλο, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να τον κερδίσουμε και να πάρουμε διαφορά πέντε βαθμών. Είναι το ίδιο για μας, είτε να είμαστε πίσω, είτε να είμαστε μπροστά στη βαθμολογία».

Για το αν επειδή με τη Μπριζ πέτυχε δυο γκολ, πλέον έχει μπει και το σκοράρισμα στο παιχνίδι σου.
«Αν και η δουλειά μου δεν είναι να σκοράρω, προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, όσο περισσότερο γίνεται».

Για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ:
«Δεν ξέρω αν θα παίξω. Με τον Γιόχανσον τα δυο τελευταία χρόνια, έχουμε συνεργαστεί καλά και ο Γαλανόπουλος όταν ξεκίνησε, δεν τον ξέραμε, αλλά είναι ένας φανταστικός παίκτης για το μέλλον της ΑΕΚ. Ο Αϊντάρεβιτς είναι ένας παίκτης που δίνει ηρεμία».

Για το αν του δίνουν ηρεμία το δίδυμο Τσόσιτς και Βράνιες:
«Βοηθούν πολύ. Παρόλο που και οι δυο είναι νευρικοί, δίνουν σιγουριά. Όμως η αμυντική λειτουργία, είναι δουλειά όλης της ομάδας και όχι μόνο δυο ή τριών ποδοσφαιριστών».

Για το ποιά είναι η καλύτερη στιγμή σου στην ΑΕΚ και αν φέτος θεωρείς πως η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα:
«Θα ήταν σημαντικό να παραμείνω χρόνια και να παίξω στο νέο γήπεδο. Πέρυσι ήταν μια καλή σεζόν για μένα και για την ΑΕΚ. Αν φτάσουμε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα ήταν η ολοκλήρωση ενός ονείρου».

Για το πόσα γκολ θα πετύχεις φέτος:
«Μου έχουν κάνει πλάκα οι συμπαίκτες μου και μου έχουν πει μετά το ματς με τη Μπριζ, πως αυτά συμβαίνουν μόνο μια φορά. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα δουλέψω πολύ. Θέλω να σπάσω το προσωπικό μου ρεκόρ σε γκολ. Αλλά θα δουλέψω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x