Αγγλία

Η μάχη Γιουνάιτεντ-Σίτι στα social media έχει έναν ξεκάθαρο νικητή

Οι δύο ομάδες από το Μάντσεστερ εκτός από την κόντρα που έχουν εντός γηπέδου, κοντράρονται και στα social media.

Σε λίγες μέρες οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο του τουρνουά International Champions Cup και το Skysports συγκρίνει τη δημοτικότητα των δύο ομάδων στα social media.

Οι δύο ομάδες έχουν τεράστια απήχηση παγκοσμίως, ωστόσο υπάρχει ένας ξεκάθαρος νικητής και αυτός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει 104,2 εκατομμύρια followers σε Facebook, Instagram και Twitter δηλαδή τρεις φορές περισσότερους από εκείνους της Σίτι (35 εκατομμύρια followers).

Συγκεκριμένα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 75,8 εκατομμύρια followers στο Facebook, δηλαδή περισσότερους από όλο τον πληθυσμό της Αγγλίας. Στο Instagram έχουν 18,4 εκατομμύρια και στο Twitter 12 εκατομμύρια followers. Σε αντίθεση με την Μάντσεστερ Σίτι που έχει 25,5 εκατομμύρια followers στο Facebook, 5 εκατομμύρια στο Instagram και 4,5 εκατομμύρια followers στο Twitter.

Σύγκριση έγινε και ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και εκεί η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να υπερηφανεύεται για μία πρωτιά, αφού ο Σέρχιο Αγουέρο έχει τους περισσότερους followers. Ο Αργεντινός επιθετικός ακολουθείται από 29,9 εκατομμύρια άτομα, ενώ δεύτερος στη λίστα είναι ο Πολ Πογκμπα που έχει 26,8 εκατομμύρια followers.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x