Europa League

Σκάβιτς: «Ονειρικό ημίχρονο για μας στην Τούμπα»

Για τη μεγάλη πρόκριση της ΜΠΑΤΕ μέσα στην Τούμπα μίλησε μετά το ματς ο Μαξίμ Σκάβιτς.

Ενθουσιασμένος με την εικόνα που παρουσίασε η ΜΠΑΤΕ κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μαξίμ Σκάβιτς, τονίζοντας ιδιαίτερα όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο.

«Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε πολύ καλά, ενεργήσαμε σωστά και σκοράραμε τρία γκολ. Πήγαμε στο ημίχρονο με προβάδισμα τριών γκολ, ήταν κάτι ονειρικό για εμάς», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος επιθετικός της ΜΠΑΤΕ και συνέχισε:

«Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, είπαμε να αμυνθούμε σωστά και να οργανώσουμε με ασφάλεια τις αντεπιθέσεις μας. Φυσικά, η εξέλιξη του αγώνα επηρεάστηκε από την αποβολή της Σίγκνεβιτς. Ευτυχώς δεν επηρέασε τόσο πολύ, αν και δεχθήκαμε πολύ μεγάλη πίεση από τον ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έφερε μια ανάσα ανακούφισης. Είναι αλήθεια ότι δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε μπροστά. Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Στα μέσα Φεβρουαρίου με οποιονδήποτε αντίπαλο δεν θα είναι εύκολο. Ωστόσο, δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι η MΠΑΤΕ θα προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League και θα αποδώσει καλά!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x