Ισπανία

Σκέφτονται και Ντιμπάλα στην Μπαρτσελόνα, αν χαλάσει του Κουτίνιο

Ψάχνονται διαρκώς στην Μπαρτσελόνα, καθώς η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και ο Κουτίνιο δεν έχει υπογράψει ακόμα. Οι Καταλανοί φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Πάουλο Ντιμπάλα.

Όσο δεν ολοκληρώνεται το deal της Μπαρτσελόνα με την Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φελίπε Κουτίνιο, τόσο θα ψάχνονται για εναλλακτικές λύσεις οι Καταλανοί. Η περίπτωση του Πάουλο Ντιμπάλα επανέρχεται στο προσκήνιο.

Τα πιθανά ονόματα που μπορούν να ενταχθούν στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» διαρκώς αυξάνονται. Ο Αργεντινός άσος, που έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, αποτελεί το αστέρι της Γιουβέντους και οι πρωταθλητές Ιταλίας βασίζονται πάνω του.

Από την αρχή του καλοκαιριού έχει υπάρξει ενδιαφέρον αλλά σταμάτησε, καθώς ο Βαλβέρδε πιστεύει ότι ο παίκτης έχει ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Μέσι. Ο προπονητής των Καταλανών θέλει κάτι διαφορετικό για αυτό και ασχολήθηκε περισσότερο με άλλες περιπτώσεις.

Αν πάντως ο Κουτίνιο δεν γίνει παίκτης της «Μπάρτσα» τότε τα χρήματα που πρόσφερε η Μπαρτσελόνα για τον ποδοσφαιριστή (περίπου 160 εκατ. ευρώ) θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x