Ελλάδα

Σκίμπε στην εκπομπή του Ντέμη: «Μου αρέσει η τακτική του Ολυμπιακού με τους νέους παίκτες»

Την ικανοποίηση του για τη χρησιμοποίηση αρκετών νέων παικτών από τον Ολυμπιακό και την ελπίδα να τον μιμηθούν κι άλλες ομάδες εξέφρασε ο Μίκαελ Σκίμπε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM.

Εξαιρετικά ωφέλιμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική χαρακτήρισε τη χρησιμοποίηση νέων παικτών από τον Ολυμπιακό ο Μίκαελ Σκίμπε.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τακτική των «ερυθρόλευκων» στο συγκεκριμένο θέμα και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν μιμητές και στις άλλες ομάδες.

«Θέλω να εμπιστεύομαι τους νέους παίκτες, αλλά πρέπει να αποδεικνύουν ότι αξίζουν κι έχουν την ποιότητα να παραμείνουν. Μου αρέσει η επιλογή του Ολυμπιακού που χρησιμοποιεί νέα παιδιά. Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν και οι άλλες ομάδες για να ανέβει το επίπεδο και ο ανταγωνισμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα παιχνίδια που θα πάρουν οι νέοι παίκτες στα πόδια τους, απάντησε: «Το μέλλον θα δείξει. Ανάλογα με την διαχείριση. Τέσσερα χρόνια στη Γερμανία προωθήσαμε πολλά παιδιά όπως ο Λαμ, ο Μέτσελντερ κ.α. Στην Ελλάδα μπήκε πρόσφατα ο Μπακασέτας που έκανε καλά ματς στα προκριματικά και στην περιοδεία της Αυστραλίας. Τώρα περιμένω τους μικρούς του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x