Super League 2

«Σκότωσε» τον Άρη και το σήκωσε ο ΟΦΗ!

Πρωταθλητής στη Football League K19 αναδείχθηκε ο ΟΦΗ, ο οποίος στον μεγάλο τελικό επικράτησε 2-1 του Άρη.

Σήκωσε την κούπα στη Football League K19 ο ΟΦΗ!

Κόντρα στα προγνωστικά, οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 του Άρη στον μεγάλο τελικό και στέφθηκαν πανάξια πρωταθλητές Νέων στη δεύτερη κατηγορία.

Οι μελανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 40’με ωραίο διαγώνιο σουτ του Περδίκη. Δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ήρθε η «απάντηση» από τους Θεσσαλονικείς, με το σουτ του Κλιγγόπουλου να φέρνει σε πλήρη ισορροπία την αναμέτρηση. Οι κίτρινοι, όμως, δεν χάρηκαν και πολύ το γκολ τους, αφού ο ΟΦΗ ανέκτησε εκ νέου τα ηνία! Στο 68’, λοιπόν, ο Λαμπριανίδης έπιασε ωραία κεφαλιά από κοντά και έγραψε το 2-1, σκορ που έμεινε ως το τέλος, αφού οι μικροί του Άρη έδειξαν ανήμποροι να ανατρέψουν τα δεδομένα και να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στον τελικό.

ΟΦΗ (Βασίλης Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης, Κοντογιάννης, Λαμπριανίδης, Κουράκης (89' Κομνηνός), Σουρνάκης (78' Σταυρακάκης), Ρεμούνδος, Περδίκης.

ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς): Μάντζαρης, Πολυχρόνου (46’ Καλλίδης), Καραΐσκος, Λιάτσης, Γιάντσιος, Πότσι, Μπουλγκουρίδης (73’ Κοντοπούλης), Κλιγγόπουλος, Καλούδης, Πατσιάβας (68’ Ανδρεάκος), Ιγνατιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x