Euro 2024

Σοκ στην Τουρκία: Ο Τουράν έπιασε απ’ τον λαιμό κι έβρισε χυδαία δημοσιογράφο - Τον έδιωξε ο Τερίμ

Φοβερό επεισόδιο με τον Αρντά Τουράν και δημοσιογράφο λίγο πριν μπει η αποστολή της Τουρκίας στο αεροπλάνο. Φουλ γαλλικά από τον άσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έπιασε και απ’ τον λαιμό τον ρεπόρτερ.

Χαμός στην εθνική ομάδα της Τουρκίας πριν το κρίσιμο εκτός έδρας ματς στο Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο Αρντά Τουράν τα έβαλε με τον Μπιλάλ Μεσέ, ο οποίος είναι δημοσιογράφος στη «Milliyet». Ο συγκεκριμένος είχε κατηγορήσει τον άσο της Μπαρτσελόνα πως δημιουργεί κλίκες στην ομάδα και πως με την παραμικρή αφορμή ζητάει μπόνους από την ομοσπονδία.

«Ήσουν εκεί όταν έγραφες για το θέμα με τα μπόνους; Από ποιον ζήτησα λεφτά; Από ποιον ζήτησα μπόνους; Μίλα. Ποιος σε έβαλε να γράψεις αυτές τις μαλ%$», του φώναζε εξαγριωμένος ενώ τον έπιασε και από τον λαιμό. Στη συνέχεια αφού πλησίασαν οι πιο ψύχραιμοι και τον απομάκρυναν συνέχισε να ουρλιάζει: «Απορώ γιατί σου επιτρέπουν να μπαίνεις στο ίδιο αεροπλάνο με εμάς. Μήπως θεωρείς πως είμαι σαν τους άλλους; Π@%τ... γιε».

Αμέσως μετά το σοβαρό περιστατικό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ, συναντήθηκαν κι αποφάσισαν να «κόψουν» τον Τουράν από την αποστολή. Όπως γράφουν οι Τούρκοι, μετά την επιστροφή της ομάδας θα του επιβληθεί «βαρβάτη» τιμωρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x