Europa League

Σολ: «Φανταστική η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, έχουμε θετικό αποτέλεσμα»

Ο Φραν Σολ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου, χαρακτήρισε «μάχη» τον πρώτο αγώνα, ενώ στάθηκε στο 2-2 που πήραν οι Ουκρανοί.

Φανταστική χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου ο Φραν Σολ ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων την Πέμπτη (21/02, 22:00) και στάθηκε στο θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του στην πρώτη αναμέτρηση.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή που έκαναν τα πάντα για να βρεθώ στην Ντιναμό. Δέχτηκα με ευχαρίστηση την πρόσκληση. Ελπίζω, ότι με τα γκολ μου θα δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη τους και μαζί με την ομάδα θα επιτύχουμε τους στόχους μας», τόνισε αρχικά o Ισπανός φορ, ο οποίος παρουσιάστηκε από τους Ουκρανούς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι σχολίασε: «Τα φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία διαφέρουν θεμελιωδώς από τη συνάντηση με τον Ολυμπιακό. Κάθε ομάδα ήθελε να κερδίσει, έγινε μεγάλη μάχη. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Νομίζω, ότι σταδιακά θα βρούμε μια κοινή γλώσσα και θα δουλέψουμε ομαδικά, κάτι που δεν έρχεται αμέσως! Προσπαθώ να σκοράρω σε κάθε αγώνα, αλλά η στιγμή που θα αισθανθώ αυτοπεποίθηση δεν έχει έρθει ακόμα. Το πρώτο γκολ θα μου την δώσει».

Και πρόσθεσε: «Η ατμόσφαιρα στο ελληνικό γήπεδο ήταν φανταστική. Νομίζω ότι έχουμε πετύχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με την υποστήριξη των οπαδών μας στο Κίεβο, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και στην έδρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x