Ιταλία

Σπαλέτι: «Ήμασταν καλύτεροι, οι παίκτες μας αξίζουν συγχαρητήρια»

Στην ανωτερότητα της Ίντερ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ματς της ομάδας του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Για την εξαιρετική απόδοση της Ίντερ μίλησε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν.

Ο Ιταλός τεχνικός, σε δηλώσεις του στο Sky Sport Italia τόνισε: «Ήμασταν καλύτεροι, παίξαμε καλύτερα από τους αντιπάλους μας και αξίζαμε τη νίκη. Από την αρχή ως το τέλος, είχαμε κλείσει τη Μίλαν στο δικό της μισό. Θέλαμε να σκοράρουμε πιο νωρίς και να ελέγξουμε τον αγώνα».

«Είναι ρίσκο το να πιέζεις ψηλά, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σε ‘χτυπήσουν’ στην αντεπίθεση, όμως ήμασταν εξαιρετικοί σήμερα και αναγκάσαμε τους αντιπάλους μας, να χάνουν συνεχώς τη μπάλα. Εμποδίσαμε τη Μίλαν να κάνει το παιχνίδι της».

Στη συνέχεια ο δήλωσε :«Ήρθα εδώ για να κερδίσω, όχι απλά να κάθομαι στην άκρη του πάγκου και να πληρώνομαι. Είμαι εδώ για να οργανώσω το μέλλον της Ίντερ και θα πρέπει να κάνουν το ίδιο και οι παίκτες. Επιλεχθήκαμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, Είναι η δουλειά μας και πρέπει να το κάνουμε».

Τέλος ο 59χρονος προπονητής αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ναϊνγκολάν: «Ο Ράτζα χτυπήθηκε. Θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε. Δε θα τον έχουμε μαζί μας για λίγο καιρό, όμως θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερα».


Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x