Ιταλία

Σπαλέτι: «Θα ήταν λάθος να αλλάξει ριζικά το ρόστερ της Ίντερ»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ίντερ και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, ως τεχνικός των «νερατζούρι».

Εποχή Σπαλέτι και επίσημα στην Ίντερ, με τον τεχνικό να παρουσιάζεται σήμερα το μεσημέρι και να δίνει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη Τύπου, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Ο νέος προπονητής της Ίντερ μίλησε, μεταξύ άλλων, τόσο για το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, αλλά και για την πρώην του ομάδα, Ρόμα.

«Θα πρέπει να βάζουμε αρκετά γκολ και το σύστημα που θα μας επιτρέψει να βγάζουμε προς τα έξω καλό παιχνίδι είναι το 4-2-3-1. Εδώ και χρόνια αυτή η ομάδα δεν κατακτά τίτλους. Ή θα αλλάξουν πράγματα ή θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.

Οι παίκτες της Ρόμα θα μας κάνουν να ιδρώσουμε σε εκείνο το παιχνίδι. Έχουν παίκτες όπως ο Μανωλάς, ο Ρίντιγκερ, ο Ναϊνγκολάν, ο Στρόουτμαν και ο Τζέκο.

Δεν έχει μεν σημασία η θέση στην κατάταξη την περασμένη σεζόν όμως η διαφορά των 25 πόντων μεταξύ των δύο ομάδων (87 η Ρόμα, 62 η Ίντερ) είναι σημαντική. Είναι οκτώ νίκες παραπάνω..»


Όσον αφορά τις μεταγραφές της νέας του ομάδας, τόνισε ότι δεν χρειάζονται δραστικές αλλαγές.

«Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και πρέπει να σκοράρουμε τέρματα. Αν θα έρθουν πολλοί παίκτες; Το να αλλάξεις δραστικά το ρόστερ θα ήταν λάθος. Πρέπει να κάνουμε σωστή αξιολόγηση, γιατί όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, έχεις την τάση να πιστεύεις ότι τίποτα δεν πάει καλά. Σίγουρα η τελική κατάταξη δεν ήταν καλή, αλλά η Ίντερ ήταν κοντά στην Ευρώπη, αλλά η διαφορά από την κορυφή ήταν μεγάλη».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x