Stoiximan Super League

Σπανός στον ΣΠΟΡ FM: «Η δίψα και η τρέλα του Μανιάτη είναι για να παίξει ακόμη και… αύριο»!

Με… μάτι που γυαλίζει πήγε στον Ατρόμητο ο Γιάννης Μανιάτης, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Σπανός! Τι είπε για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία.

Τη… βόμβα που «πυροδότησε», φέρνοντας τον Γιάννη Μανιάτη στο Περιστέρι, σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Τα εξηγώ ωραία;», με τους Βάιο Τσούτσικα και Νικόλα Ακτύπη, ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός!

Αναλυτικά, είπε: «Βρισκόμασταν σε αναζήτηση ενός παίκτη στον άξονα με τα χαρακτηριστικά του Γιάννη, ειδικά εδώ και καμιά 15αριά μέρες, αφότου έφυγε, δηλαδή, ο Κεϊτά. Θέλαμε έναν τέτοιο παίκτη. Ήμασταν σε επαφή κοντά ένα δεκαήμερο, καρποφόρησε και δώσαμε τα χέρια για συνεργασία. Του έλειπε (σ.σ. του Μανιάτη) η μπάλα. Και έχει υψηλό κίνητρο, καθώς θέλει να επιστρέψει στην Εθνική. Είναι σοβαρός επαγγελματίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Σπανός τόνισε: «Εμείς, σαν διοίκηση, κάναμε το χρέος μας, φέρνοντας στην ομάδα έναν παίκτη με παραστάσεις και εμπειρία μέχρι το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, θα δούμε… Όταν μια συνεργασία πάει καλά, κάθεσαι και βλέπεις πώς μπορεί να συνεχιστεί».

Για τους στόχους του Ατρόμητου: «Ο στόχος είναι, πάντα, να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν τα παρατάμε, είμαστε μέσα και στους δύο στόχους μας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κορακάκη μάς στεναχώρησε πολύ, γιατί είναι ένα παιδί της ομάδας. Πρέπει, όμως και οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Έχει ποιότητα το ρόστερ μας. Εγώ, θα είμαι ευχαριστημένος όταν βλέπω την ομάδα να δίνει το 100%. Να βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές από το γήπεδο και να λέω πως έκαναν ό,τι μπορούσαν. Ότι έδωσαν τα πάντα.

Η ομάδα έκανε έναν κακό Γενάρη. Οι παίκτες μας έπαιζαν πιο κάτω από την ποιότητά τους. Και τους το έχω πει αυτό… Δεν έχουμε ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών, αλλά το υλικό είναι καλό. Πρώτοι, αυτοί που ευθύνονται είναι οι ποδοσφαιριστές. Απλά, Φεβρουάριο μήνα, είναι δύσκολο να κάνεις κάτι για αυτό… Να τους αλλάξεις. Οπότε, κόντρα στη φιλοσοφία, έφερα και τρίτο προπονητή φέτος. Και στο προχθεσινό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό, ήμασταν ανταγωνιστικοί, παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που μας επιτρέπει να ελπίζουμε πως θα περάσουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου
».

Συμπλήρωσε, δε: «Παραδοσιακά, ο Ατρόμητος έχει διακρίσεις στο Κύπελλο, με δύο συμμετοχές σε τελικούς, ενώ έχει βρεθεί πολλάκις στα ημιτελικά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουμε στο πρωτάθλημα. Έχει ακόμη 11 ματς και ξέρουμε πως, με 2-3 νίκες, κοιτάς ψηλά…».

Ακολούθως, μίλησε για την οικονομική κατάσταση στη χώρα: «Η οικονομική κατάσταση στη χώρα έχει επηρεάσει και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε βάλει, όμως, τα χεράκια μας και έχουμε βγάλει τα ματάκια μας. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Και οι παράγοντες».

Για τη διαιτησία, δήλωσε: «Στο κομμάτι της διαιτησίας βλέπω βελτίωση. Γίνονται λάθη, αλλά γνωρίζουν και οι διαιτητές πια ότι δεν μπορούν να προκαλούν και να παίζουν μονόπλευρα. Κάτι πάει να αλλάξει».

Τέλος, για το αν θεωρεί πως ο Μανιάτης θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, είπε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι τον Μάρτιο. Θεωρώ θα είναι έτοιμος. Η δίψα και η τρέλα του Μανιάτη, όμως, είναι για να παίξει και… αύριο! Σήμερα θα προπονηθεί κανονικά και ο προπονητής θα αποφασίσει πότε θα παίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x