Γαλλία

«Σπρώχνει» Μιράντα στη Μαρσέιγ η Μπαρτσελόνα

Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο δανεισμού του Μιράντα στη Μαρσέιγ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ανοίγει ο δρόμος για το δανεισμό του Χουάν Μιράντα στη Μαρσέιγ, μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Φίρπο στη Μπαρτσελόνα, προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής ο ταλαντούχος μπακ.

Για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Γιουβέντους, με τους Ιταλούς να θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή μεταγραφής.

Ωστόσο, το σενάριο να χάσουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από τις διάσημες ακαδημίες τους, δεν αρέσει στους «μπλαουγκράνα», καθώς τον υπολογίζουν σε μεγάλο βαθμό για τα επόμενα χρόνια.

Για το λόγο αυτό, η προοπτική της γαλλικής ομάδας φαντάζει ιδανική, ειδικά από τη στιγμή που τεχνικός διευθυντής των Μασσαλών είναι ο Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον ίδιο τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έρχεται σε επικοινωνία μαζί του, ώστε να βοηθήσει στην ολοκλήρωση του δανεισμού.

Θυμίζουμε ότι ο Μιράντα έλαμψε με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-19, το οποίο κατέκτησε με την Ισπανία, και ήταν η αφορμή να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Eπιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x