Champions League

Σρόιντερ: «Έτσι νικήσαμε τη Μπάγερν»

Τον τρόπο που οδήγησε την Μπάγερν στη μοναδική της φετινή ήττα ανέλυσε ο προπονητής της Χόφενχαϊμ, Άλφρεντ Σρόιντερ, συμβουλεύοντας τον Ολυμπιακό ενόψει της δικής του προσπάθειας κόντρα στους Βαυαρούς

Τα στοιχεία που ζήτησε από τους παίκτες της Χόφενχαϊμ ενόψει του ματς με την Μπάγερν Μονάχου –και αυτά που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι - ανέλυσε ο Άλφρεντ Σρόιντερ, μιλώντας στην εφημερίδα «Φως τον Σπορ».

Ο τεχνικός του συλλόγου του Σινσχάιμ αναφέρθηκε στον τρόπο οδήγησε τους Βαυαρούς στην μοναδική τους ήττα για φέτος, τονίζοντας την μεγάλη συγκέντρωση που χρειάζεται ένα τέτοιο παιχνίδι.

«Δεν χρειάζεται να κάνω κάποια ανάλυση για την Μπάγερν ή να μιλήσω ξεχωριστά για ποδοσφαιριστές. Όλοι ξέρουν τι ομάδα είναι και πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι για οποιοδήποτε κλαμπ στον κόσμο. Εμείς πήγαμε στο Μόναχο να παίξουμε το δικό μας στιλ ποδοσφαίρου. Κοιτάξαμε να περιορίσουμε τα ταχύτατα “φτερά” τους και να μη χάσουμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο τη συγκέντρωσή μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι για να μη χάναμε, θα έπρεπε να βγάλουμε στο χορτάρι τρία στοιχεία. Το ένα ήταν πάθος και όχι φόβος. Το δεύτερο ήταν να παίξουμε με καρδιά, σαν να έπαιζαν οι οπαδοί μας. Το τρίτο να έχουμε θάρρος σε όλο το 90λεπτο. Μπορεί να ακούγονται κλισέ όλα αυτά που σας λέω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Σημαντικό ρόλο παίζει η πνευματική προετοιμασία των παικτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x