Κύπρος

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΑΠΟΕΛ μετά από θρίλερ

Ύστερα από μια συγκλονιστική μάχη, με τρία γκολ από το 89’ και μετά, ο ΑΠΟΕΛ ήρθε ισόπαλος 3-3 με την ΑΕΚ Λάρνακας και σε συνδυασμό με το 1-1 του 1ου αγώνα, πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μεγάλη μάχη έγινε στην «ΑΡΕΝΑ», εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ πήρε την πρόκριση με ισόπαλο 3-3, παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ Λάρνακας προηγήθηκε δύο φορές, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Γιάννου στο 22ο λεπτό πρόλαβε τον Μερκή και τον πορτιέρε Ρόμο, από κοντά για να κάνει το 1-0, αλλά 15 λεπτά αργότερα ο Βιντιγκάλ να κλέβει την μπάλα στο κέντρο και να κάνει την κούρσα για την ισοφάριση. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63’ ο Σίλβα κέρδισε πέναλτι από τον Φακινέτι με τον Τολεμές να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι.

Η ΑΕΚ κρατούσε την πρόκριση μέχρι το 88’ όταν ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με τη σειρά του πέναλτι με τον Μερκή από τον Καταλά. Στο 89’ ο Νατέλ έγραψε το 2-2, ενώ μετά από ασθενή επέμβαση σε σουτ του Τάμαρι από τον Τόνιο, ο Εφραίμ έγραψε το 2-3 στο 90+2’. Στο 90+4’ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Καταλά, αλλά τα εκτός έδρας γκολ μετά το συνολικό 4-4 στα δύο ματς, χάρισαν την πρόκριση στον ΑΠΟΕΛ.

Από τον άλλο προημιτελικό που έγινε σήμερα, το εισιτήριο για τα ημιτελικά πήρε ο Απόλλωνας Λεμεσού νίκησε 2-1 την Καρμιώτισσα στο «Τσίρειο» και ντούμπλαρε τις νίκες του μετά το 5-1 στον πρώτο αγώνα.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x