Stoiximan Super League

Στα… σίγουρα ο Μαρτίνς

Με την ίδια τακτική αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας ο Πέδρο Μαρτίνς.

Καμία διάθεση για πειραματισμούς δε φαίνεται πως έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, παρότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και εκείνο που τον ενδιαφέρον είναι να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της συνέχειας.

Για αυτό το λόγο δεν σκοπεύει να αλλάξει τακτική στα προσεχή παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Δεν αποκλείεται στα επόμενα ματς ο 50χρονος κόουτς να κάνει κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξει το 4-3-3 με το οποίο κατεβάζει την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, καθοριστικό ρόλο στο πλάνο του Μαρτίνς φαίνεται πως παίζει ο Καμαρά, ο οποίος έχει καταφέρει να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μετά την εμφάνιση που έκανε την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x