Europa League

Στανόγεβιτς: «Ίσως ήρθε η ώρα να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια»

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς προανήγγειλε μεταγραφικές εξελίξεις, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια. «Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ απόψε» δήλωσε.

Μεταγραφική ενίσχυση στον ΠΑΟΚ προανήγγειλε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Λίγη ώρα μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ο κόουτς του δικεφάλου του βορρά τόνισε με νόημα πως «ίσως έχει φτάσει η στιγμή να γίνει κάτι με το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια», ενώ υπογράμμισε πως θα έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη για τις προσθήκες που θα γίνουν γενικά το προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος από την αποψινή προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, έδειξε… ψύχραιμος ενόψει της κλήρωσης το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Στανόγεβιτς

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη σημερινή εικόνα της ομάδας του: «Γενικά είμαι ικανοποιημένος σήμερα, από την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες μου μέσα στο γήπεδο, είναι λογικό να είμαστε καλύτεροι. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, θα δουλέψουμε περισσότερο, αλλά γενικότερα σήμερα είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και το γεγονός ότι οι περισσότεροι έδειξαν καλύτερη εικόνα σήμερα, σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι».

Για την αυριανή κλήρωση: «Σε γενικές γραμμές αισθάνομαι άνετος, δεν έχω ιδιαίτερη πίεση. Έχω μιλήσει και με τους παίκτες μου, είμαστε ο ΠΑΟΚ και θα είμαστε το φαβορί, αισθανόμαστε άνετα για την κλήρωση και θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Για τον Βιεϊρίνια: «Από όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη συζήτηση διαρκεί πολλά χρόνια κι ίσως έχει φτάσει η στιγμή να γίνει κάτι. Η απόκτηση του θα μας δώσει πολλές περισσότερες δυνατότητες, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έχουμε παίκτες μια διαφορετικά στοιχεία που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις, μπορεί ο Μακ να παίξει ως επιθετικός. Για έναν προπονητή είναι εύκολο να εκμεταλλευτεί έναν τέτοιο παίκτη και να φτιάξει την ομάδα του, όταν διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε το κατάλληλο σύστημα ώστε να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες που θα έχουμε».

Για την παρουσία του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη και τις μεταγραφές: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε και να ενισχυθούμε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να κάνουμε ποιοτικές προσθήκες. Έχω κι εγώ κάποιους παίκτες στη λίστα μου, θα μιλήσουμε και θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x