Γενικά

Στη φυλακή Κοκόριν και Μαμάεφ

Οι δύο Ρώσοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Κοκόριν και Μαμάεφ, βρίσκονται υπό κράτηση, αφού ξυλοκόπησαν αξιωματούχο του Υπουργείου Εμπορίου της χώρας.

Απίστευτα πράγματα στη Ρωσία!

Αλεξάντρ Κοκόριν και Πάβελ Μαμάεφ είναι κρατούμενοι στη φυλακή, μετά από τη βίαιη επίθεσή τους στον αξιωματούχο του Υπουργείου Εμπορίου της Ρωσίας, Ντένις Πακ, την περασμένη Δευτέρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για χουλιγκανική συμπεριφορά, η οποία στη Ρωσία μπορεί να αποφέρει μέχρι και πενταετή φυλάκιση. Σύμφωνα με ένα βίντεο που έχει βγει στη δημοσιότητα, ο Κοκόριν επιτίθεται με καρέκλα στον Πακ, ενώ λίγο αργότερα στον καυγά μπαίνει και ο παίκτης της Κρασνοντάρ, Πάβελ Μαμάεφ.

Ο αξιωματούχος του Υπουργείου κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα, διάσειση και μερικά σπασμένα δόντια. Όπως ήταν απολύτως λογικό, άσκησε μήνυση στους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι τώρα θα πρέπει εντός δικαστηρίου να απολογηθούν και να περιμένουν την τελική ποινή που θα τους επιβληθεί.

Κράσνονταρ και Ζενίτ, στις οποίες ανήκουν οι Μαμάεφ και Κοκόριν αντίστοιχα, κατέκριναν άμεσα τις πράξεις των ποδοσφαιριστών τους και αναμένεται να τους αποδεσμεύσουν τις επόμενες μέρες.

Δείτε το απίστευτο βίντεο της επίθεσης:




Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x