Stoiximan Super League

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κορμπ

Την περίπτωση του πρώην παίκτη της Γκλάντμπαχ εξετάζει για το δεξί άκρο της άμυνας ο Τσάβι Ρόκα.

Μετά τον Καράσα, ακόμα ένα όνομα «παίζει» για τον Παναθηναϊκό σε μια θέση που σίγουρα θα καλυφθεί για τους «πράσινους». Σύμφωνα με τη Live Sport ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει την περίπτωση του Γιούλιαν Κορμπ για το δεξί άκρο της άμυνας.

Εκτός λοιπόν του Καράσα και των περιπτώσεων που παίζουν από Ισπανία και Πορτογαλία, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής βλέπει και την περίπτωση του Κορμπ που μένει ελεύθερος από το Ανόβερο στο οποίο βρέθηκε την τελευταία διετία. Τα ποφοσφαιρικά του βήματα τα ξεκίνησε από την Γκλάντμπαχ, στην πρώτη ομάδα της οποίας ανέβηκε το 2012 και έμεινε για έξι χρόνια.

Όσον αφορά τη σεζόν που πέρασε, ήταν η πιο γεμάτη του, αφού με το Ανόβερο μέτρησε 27 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ. Όσον αφορά τα χρήματα, το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό με αποτέλεσμα να εξετάζεται από τους «πράσινους».

Από εκεί και πέρα, το βράδυ φτάνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού» ο Σαβιέ. Ο 28χρονος εξτρέμ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια αναμένεται να αναχωρήσει για ολιγοήμερες διακοπές και θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x