Ιταλία

Στην Φλωρεντία για τα ιατρικά ο Βερετού

Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Φλωρεντία βρίσκεται ο Ζορντάν Βερετού, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να γίνει παίκτης της Φιορεντίνα.

Την Άστον Βίλα αφήνει ο Ζορντάν Βερετού, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Φλωρεντία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να γίνει με κάθε επίσημο τρόπο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα.

Ο 24χρονος μέσος αποχωρεί από τους «χωριάτες» μετά από 2 χρόνια παρουσίας (είχε αποκτηθεί από την γαλλική Νάντ), έχοντας 25 συμμετοχές και 5 ασίστ στην Premier League.

Την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Σεντ Ετιέν, όπου πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με 43 εμφανίσεις, 4 τέρματα και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η πολύ καλή του σεζόν προσέλκυσε το ενδιαφέρον των «βιόλα», οι οποίοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ που έγινε δεκτή από τους Άγγλους.

Μάλιστα ο Βερετού έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σήμερα το πρωί κατά την άφιξή του στην Ιταλία: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Πάμε Φιορεντίνα!»

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x