Ισπανία

Στην Μπαρτσελόνα ο Βιδάλ!

Ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού ανήκει και επίσημα μέχρι το 2020 στην Μπαρτσελόνα! Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αλέιξ Βιδάλ στους Καταλανούς. Πότε θα ‘χει δικαίωμα συμμετοχής.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα ακόμα μια μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα!

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τους μπλαουγκράνα για την παραχώρηση του Αλέιξ Βιδάλ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ουσιαστικά ο 25χρονος άσος μπακ-χαφ έρχεται να καλύψει το κενό του Ντάνι Άλβες, δεδομένου πως ο Βραζιλιάνος αποχωρεί.

Ο Ισπανός-που στο παρελθόν είχε περάσει δανεικός για μια σεζόν στον Πανθρακικό- κάνει καταπληκτικές χρονιές τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την φετινή όπου στους Ανδαλουσιάνους είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα (δείγμα του πόσο επιθετικό μπακ είναι).

Ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο αφότου την Δευτέρα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, θα γίνει η παρουσίασή του και θα ολοκληρωθεί και με τη... βούλα το deal. Πάντως, ο Βιδάλ δεν θα ΄χει δικαίωμα να αγωνιστεί με το... καλημέρα στη νέα σεζόν, λόγω της γνωστής απαγόρευσης μεταγραφών απ' την FIFA. Έτσι, ντεμπούτο θα κάνει τον Ιανουάριο του 2016.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x